Vedonlyönnin ABC – Pari sanaa etiikasta

Ennen kuin sukelletaan syvälle vedonlyönnin maailmaan, haluan tuoda esille yhden tärkeän asian. En kannusta ketään harrastamaan vedonlyöntiä. Vedonlyönti on haastava harrastus. Sillä on vakavat haittapuolensa. On tärkeää, että ymmärrät omat rajasi ja tunnistat peliriippuvuuden oireet. Mikäli sinulla on vähänkin tunnetta, että nyt pelaaminen ei ole hanskassa, niin kannustan vahvasti avun pyytämiseen. Suomessa apua saat ainakin peluuri.fi osoitteesta. Tämän lisäksi kannustan itsetutkiskeluun ja keskustelemaan asiasta läheisten kanssa. Peliriippuvuus on aina hoidettavissa, mutta mitä nopeammin sen havaitset, sitä helpompaa se on.

Blogin tarkoitus ei siis ole kannustaa ihmisiä vedonlyönnin pariin. Sen sijaan blogin tarkoitus on kannustaa vedonlyöjiä järkevän vedonlyönnin pariin. Eli haluan antaa keinoja ja vinkkejä, kuinka voit harrastaa vedonlyöntiä ”halvemmalla”. Voit jopa tehdä voittoa. Voitolle jääminen vedonlyönnissä ei kuitenkaan ole helppoa. Tie on pitkä ja kivinen, mutta parhaimmillaan erittäinkin palkitseva.

Kaikille puolestaan vedonlyönnissä ei ole tärkeintä tehdä voittoa. Osa ihmisistä saattaa pelata huvikseen tai kannustaakseen lempijoukkuettaan. Nämä pelaajat ovat myös valmiita häviämään jonkin verran rahaa saadakseen vain lisäjännitystä pelin katsomiseen. Tämäkin on erittäin hieno tapa harrastaa vedonlyöntiä, kunhan panoskoot pysyvät niin pieninä ettei niiden menettäminen harmita.

Tapoja lyödä vetoa on loputtomasti. Olit sitten minkälainen vedonlyöjä tahansa, haluan onnitella sinua mainion harrastuksen löytämisestä. Toisille vedonlyönti voi olla enemmän kuin harrastus. Se voi olla jopa ammatti. Toiset taas ovat jossain harrastajan ja ammatikseen vedonlyöntiä pelaavan välimaastossa. Kaikkien näiden ihmisten tärkein seikka vedonlyönnissä on tiedostaa sen riskit, ja ymmärtää kuinka haitallista vedonlyönti voi pahimmillaan olla. Se voi viedä kaiken mukanaan. Vasta kun olet täysin sisäistänyt asian ja pystyt rationaalisesti arvioimaan pelaamistasi, olet valmis vedonlyöjäksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: